Dennis Geurten lijsttrekker Direkte Democratie Nederland

Dennis Geurten (DDN)
Dennis Geurten (DDN)
Foto: Direkte Democratie Nederland

Dennis Geurten is gekozen als lijsttrekker voor Direkte Democratie Nederland voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

In een persbericht stelt de partij hem voor: Dennis Geurten is 55 jaar, vader van 3 kinderen en weduwnaar. Hij heeft 33 jaar in de beveiliging gewerkt als beambte en leidinggevende. Geurten is een gedreven persoon die voor de democratie gaat. Hij houdt niet van liegen, bedriegen en stelen. Zoals hij zelf aangeeft “dat heb ik nooit gedaan in mijn leven, uiteindelijk, de waarheid achterhaald hem wel”.

Zoals hij verder gaat “nog nooit over de rug van andere carrière gemaakt en zal dat nooit doen. Integriteit zijn 1 van de weinig zaken die een mens heeft, en moet daar heel zuinig op zijn.” Waarom ik dit doe, wel erg simpel, “Ik ben boos en zeer teleurgesteld door de huidige politiek. Gaat met de mens en kiezer om alsof die een 2e of 3e garnituur zijn. Kijk hoe deze politiek omgaat met de referendums, bij voorbaat al nee zeggen terwijl de kiezer zich nog moet uitspreken.

Nee bij ons zal de kiezer (Lid) te allen tijde gehoord worden en mogen ook meebeslissen. Hoe ja ik zou zeggen kom naar onze informatie avonden daar wordt duidelijk uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat. De Direkte democratie is het toverwoord. Verder gaan we de armoede aanpakken en het vluchtelingen beleid terug brengen binnen de gemeente, onze kinderen hebben meer recht tot een huis en werk. Zij moeten wel hun ziekenkosten betalen, nee van rechtsgelijkheid is ver te zoeken. Verder moet de macht van Europa terug gedrongen worden, want dat is een totale aanfluiting, een organisatie die alleen maar achter de feiten aan loopt, mislukte politici op dure posten neerzetten en alleen daar zitten om hun zakken te vullen. En dat terwijl er hier in Zoetermeer nog kinderen zijn die zonder ontbijt naar school gaan. Gewoon belachelijk, en daar gaat direkte democratie wat aan doen.

Dennis Geurten (DDN)

U kunt onze lijsttrekker en kandidaten tegen komen in het stadshart, maar u kunt ook deze mensen thuis uitnodigen om daar onze standpunten uit te laten leggen. Tevens leggen we ook uit hoe u mede beslist binnen de partij, we zouden eigenlijk nu roepen “word lid voor Max. 13 euro per jaar:”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen