Koffie & Zó! komt naar Meerzicht

Foto: Zó! Zoetermeer

Op zaterdag 29 juli houdt Zó! Zoetermeer Koffie & Zó! bij winkelcentrum Meerzicht. De fractie, geholpen door leden van Zó! Zoetermeer, is er van 11.00 tot 13.00 uur om met een kopje koffie erbij te praten met de inwoners van Zoetermeer.

Zó! Zoetermeer houdt iedere maand Koffie & Zó! op steeds wisselende locaties om iedereen de gelegenheid te geven met de fractie te praten. ‘Als lokale partij vinden we het superbelangrijk om constant contact te zoeken met de Zoetermeerders.’ zegt fractievoorzitter Marijke van der Meer: ‘We maken natuurlijk gebruik van de social media, maar daarnaast is echt persoonlijk contact ook altijd nodig. Dan gaat het dus om een gesprek waarbij we goed luisteren naar wat er leeft. Dat gaat verder dan even iemand een folder in de hand drukken. En dat is de kracht van onze partij.’

Koffie & Zó! is deze keer in Meerzicht, maar mensen uit andere wijken die iets met ons willen bespreken zijn ook van harte welkom.

Buitenactiviteit

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen