Verkeersongeval door verkeersruzie?

Foto: Politie Zoetermeer

Zondagmiddag werd de politie naar de Oostweg, ter hoogte van de Scheglaan, gestuurd. Hier had een verkeersongeval plaatsgevonden, waarbij één voertuig te water was geraakt.

Toen de oproep binnen kwam werd en gemeld dat er drie auto’s bij het ongeval betrokken waren en dat er tevens sprake zou zijn van flinke schade. Alle hulpdiensten werden ingeschakeld en zijn met spoed die kant op gegaan.

Uit onderzoek bleek dat het verkeersongeval mogelijk het resultaat is geweest van een verkeersruzie. Een en ander was al eerder voorgevallen en moesten wij de trieste balans opmaken dat dit het eindresultaat was.

Uiteindelijk zijn er in totaal vijf personen naar het ziekenhuis vervoerd. Ook is er één persoon aangehouden op verdenking van het veroorzaken van gevaar, hinder, het veroorzaken van een verkeersongeval en het rijden onder invloed van verdovende middelen.

De politie sluit niet uit dat er nog meer personen, die betrokken waren bij de aanrijding, uiteindelijk als verdachte zullen worden gehoord over dit incident. Team Verkeer Den Haag heeft de zaak in onderzoek en door de VOA is het ongeval in kaart gebracht.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden