Bestuurder rijdt door na aanrijdingen in Rokkeveen

Foto: politie.nl

Op zaterdag 18 januari omstreeks 23:30 uur werd op de Wit- Geellaan een aanrijding gemeld waarbij een lichtmast en een geparkeerd voertuig flinke schade hadden opgelopen. Verderop in de wijk bij de rotonde op de Moeder Teresasingel bleek een tweede lantaarnpaal uit de grond te zijn gereden.

In beide gevallen bleek de bestuurder de plaats van het ongeval te hebben verlaten zonder zijn of haar identiteit kenbaar te maken.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar de veroorzaker van deze aanrijdingen en heeft diverse sporen veiliggesteld. Zo is uit dit onderzoek naar voren gekomen dat de aanrijdingen vermoedelijk veroorzaakt zijn door één en hetzelfde voertuig. Mogelijk gaat het om een kleiner model personenauto welke groen van kleur is. Gelet op de achtergelaten schade vermoeden wij dat het voertuig van de veroorzaker ook behoorlijke schade moet hebben opgelopen.

Het is dan ook niet niet uitgesloten dat het voertuig met in ieder geval schade aan de bijrijderszijde, ergens is achtergelaten.

Bent u getuige geweest of heeft u informatie die ons kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Bel 0900-8844

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen