Politie controleert ochtendverkeer

Foto: Politie Zoetermeer

Afgelopen ochtend is de politie Zoetermeer op diverse locaties in Zoetermeer zichtbaar aanwezig geweest en hebben zijn verkeerscontroles gehouden.

De locaties waar de politie aanwezig was zijn aangedragen door bewoners bij de wijkagenten en via social media. Zo werd er op de Clauslaan en Willem Dreeslaan tegen 10 bestuurders proces verbaal opgemaakt, omdat zij te de maximum snelheid overschreden. Op de Dadelgaarde met de Zegwaartseweg werd gecontroleerd op het negeren van het stopbord. Er werden daar 5 overtredingen geconstateerd. Bij tuincentrum De Driesprong werden 15 personen bekeurd voor het negeren van een gesloten verklaring.

Bij de Aziƫweg en Meerzichtlaan werd gecontroleerd op snelheid. Op beide locaties werden geen overtredingen geconstateerd.

Op de Mandelabrug werd gecontroleerd op het gebruik van het onverplicht fietspad door snor en bromfietsers met een verbrandingsmotor. Ook daar werden geen overtreders waargenomen. Tot slot werd er gecontroleerd op de Zuidweg ter hoogte van parkeerplaats De Lus op het negeren van het rode verkeerslicht. Iedereen hield zich op deze locatie aan de regels.

Uiteraard zijn er meer locaties die aandacht verdienen in Zoetermeer, aldus de politie. Indien u locaties weet waar extra aandacht van de politie nodig is kunt u reageren op de facebookpagina van de politie. Zijn willen graag uw reacties zien, zodat ze die bij een volgende controle mee kunnen nemen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden