Aanhouding “verkeersruzie” op A12

Foto: Politie Zoetermeer

Gisteravond reageerden diverse politie- eenheden, waaronder twee motoragenten van basisteam Zoetermeer, op een melding van een verkeersruzie. Er zou sprake zijn van zeer gevaarlijk rijgedrag door één van de betrokken partijen.

De bestuurder van dit voertuig bleek daarnaast ook een aanrijding te hebben veroorzaakt. Op de Rijksweg A12 bij Gouda werd de veroorzaker van de aanrijding aangetroffen en hij kreeg een teken om te volgen naar de eerst volgende afrit. In plaats daarvan bracht de bestuurder het voertuig tot stilstand op de vluchtstrook om vervolgens van plek te wisselen met de passagier.

Toen het uiteindelijk na veel moeite toch gelukt was om het voertuig naar een veilige controleplaats te begeleiden, bleek de aanvankelijke bestuurder niet in het bezit van een rijbewijs, onder invloed van alcohol en verdovende middelen. Hij werd aangehouden en voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Daar werd bij de verdachte bloed afgenomen en in afwachting van de uitslag zal proces verbaal opgemaakt worden.

'

Reacties

article
24547
Aanhouding "verkeersruzie" op A12
Gisteravond reageerden diverse politie- eenheden, waaronder twee motoragenten van basisteam Zoetermeer, op een melding van
https://zoetermeer.nieuws.nl/politie/24547/aanhouding-verkeersruzie-op-a12/
2019-07-09T17:01:54+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2019/07/09170128/stoelendans.jpg
Politie