Achtervolging motorfiets leidt tot aanhoudingen

Foto: politie.nl

Twee mannen zijn maandagavond aangehouden na een achtervolging door Zoetermeer. De politie signaleerde een motorfiets. De bestuurder van het voertuig had de motorfiets niet onder controle.

De politie gaf de motorfietser een stopteken. De bestuurder van de motorfiets ging er met zijn passagier vandoor. De agenten zetten vervolgens de achtervolging in. De achtervolging lipe niet goed af voor de motorfietser. Op de Van Aalstlaan strandde de motorfiets. Na de valpartij zijn de twee berijders aangehouden door de politie.

Volgens het Facebook-bericht van de Brandweer zijn de twee mannen aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Datzelfde bericht meldt ook dat ooggetuigen claimen dat de politieagenten hun vuurwapen getrokken hadden.

De twee aangehouden mannen zijn op het politiebureau nagekeken door personeel van de ambulancedienst. Eén van de twee mannen is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend waarom de motorrijder op de vlucht sloeg. De van Aalstlaan werd enige tijd geheel afgesloten voor het verkeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen