In TeamWest: Verduistering van geld pinautomaat en Openlijk geweld

Foto: politie.nl

In de uitzending van vanavond is te zien hoe het slachtoffer op zaterdagavond 26 januari na het boodschappen doen weer terug komt bij haar flat aan het Isabellaland. Op dat moment duikt de verdachte op. Hij rukt aan haar tas die aan haar rollator vast zit, die gaat niet makkelijk los, maar hij gaat er uiteindelijk vandoor met de spullen van het slachtoffer. De verdachte is tijdens de diefstal te zien op camerabeelden vanuit het portiek.

Pinnen na diefstal tas Hollands Spoor | Den Haag

Op camerabeelden is een man te zien die pint met een gestolen pinpas van een familie die in de vroege ochtend van 2 november 2018 in de trein van Schiphol naar Brussel reisde. De verdachte leidt de familie in de trein af door wat muntgeld op de grond te gooien en wordt zelfs nog door hen geholpen. Dit was waarschijnlijk het moment waarop hij de rugzak meenam.

Verduistering van geld pinautomaat | Zoetermeer

Op donderdag 20 december 2018 probeert een mevrouw geld te pinnen bij een pinautomaat aan het Burgemeester Wegstapelplein. Een bedrag van 1000 euro, dat is bedoeld als kerstkado voor de kinderen. Er lijkt iets mis te zijn met het apparaat want het pasje komt terug, maar er komt geen geld. Als ze dit binnen in de bank meldt, is op camerabeelden buiten een vrouw te zien die langs de automaat loopt en ziet dat er geld in zit. Ze pakt het eruit en loopt de bank binnen, mogelijk om het af te geven, maar bedenkt zich en loopt weg.

Openlijk geweld Hollands Spoor | Den Haag

In de vroege ochtend van zaterdag 26 januari komen twee vrienden na het uitgaan bij station Hollands Spoor om weer naar huis te gaan. Bij het station staat een groep van vijf mannen die net een foto wil maken. Een van de twee vrienden loopt nietsvermoedend door het beeld en wordt daarna zo hard onderuit gehaald door een van de mannen uit de groep dat hij even het bewustzijn verliest. Als een andere man de groep hierop aanspreekt, krijgt hij een klap in zijn gezicht. Er worden camerabeelden getoond van de verdachten.

Openlijk geweld | Zoetermeer

Op de skipiste van Snowworld ontstaat op zaterdagavond 15 december 2018 na een botsing een woordenwisseling tussen twee skiƫrs. De vrienden van degene die tegen het slachtoffer aanbotste, komen hier direct op af en het slachtoffer krijgt een vuistslag in zijn gezicht. Het slachtoffer loopt een flinke verwonding op bij zijn oog. De verdachten zijn te zien op bewakingsbeelden.
Team West: iedere dinsdag op TV West. In verband met het lijsttrekkersdebat wordt Team West vandaag uitgezonden om 17.00 uur, 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen