Getuigen gezocht: Verkeersongeval Schansbaan

Foto: Politie Zoetermeer

Op vrijdag 15 juni 2018, omstreeks 15:30 uur, vond er een verkeersongeval plaats bij de oversteekplaats op de Schansbaan thv de Merkesschans.

Een fietser raakte bij deze aanrijding zwaargewond. Naast de inzet van een ambulance heeft ook een traumahelikopter de landing ingezet op het voetpad naast de Benthuizerplas. Het slachtoffer werd onder begeleiding van politiemotorrijders overgebracht naar het ziekenhuis alwaar zij op dit moment wordt behandeld.

De ongevalslocatie werd afgezet en agenten van team Zoetermeer hebben de aanrijding in onderzoek.

In verband met een defect aan de traumahelikopter kon deze niet direct opstijgen. Een surveillance-eenheid heeft de arts en verpleegkundige van het Mobiel Medisch Team (MMT) naar Rotterdam- The Hague AirPort gebracht. Na reparatie ter plaatse kon de piloot later alsnog opstijgen.

De dank van de politie gaat uit naar een aantal omstanders die eerste hulp hebben verleend aan het slachtoffer en die tot de komst van de politie het verkeer in goede banen hebben geleid.

Bent u getuige geweest van deze aanrijding en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan contact met ons op via het telefoonnummer 0900-8844.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen