Zwaar vuurwerk ontploft in Zoetermeer

Foto: Politie Zoetermeer

Gisteravond is er in Zoetermeer weer zwaar vuurwerk ontploft. De politie kreeg meerdere meldingen dat dit op diverse plaatsen in Zoetermeer gebeurde.

De politie meldt op hun facebookpagina: “Gisterenavond kregen wij diverse meldingen over zwaar vuurwerk dat werd afgestoken in de diverse wijken. De eerste meldingen kwamen uit de wijk Meerzicht. Daar kwamen de collega’s onderstaande vernielde afvalbakken tegen. Met diverse eenheden hebben wij naar de daders gezocht. Helaas zonder resultaat. Dit had voor voorbijgangers, maar ook voor de daders, zeer slecht af kunnen lopen. LEVENSGEVAARLIJK!!! Ziet u dat er vuurwerk wordt afgestoken, noteer dan het/de signalement(en) en de eventuele looprichting en bel ons via 0900-8844. Ziet u dat er vernielingen door vuurwerk worden aangericht bel dan direct 112. Wij kunnen het niet alleen en hebben uw hulp hierbij nodig! https://www.politie.nl/themas/vuurwerk.html.”

Bent u getuige?

Bent u getuige en kunt u de politie helpen? Neem dan zo snel als mogelijk contact op met de politie en help om de daders op te sporen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen