Getuigen gezocht: Openlijke geweldpleging

Foto: Politie Zoetermeer

Op woensdag 26 juli, omstreeks 23:50 uur, zijn drie personen slachtoffer geworden van openlijke geweldpleging toen zij door het Stadshart richting Centrum West liepen.

Stadshart

Het drietal passeerden in het Stadshart een groep van acht jongeren toen zij door één van hen werden aangesproken. Al snel kwam deze persoon agressief en dreigend op hen over en dwong sigaretten af. Kort hierna kwam het tot een fysieke confrontatie en werd het drietal door de gehele groep jongeren belaagd en mishandeld.

Later, toen men richting het politiebureau wilden lopen, volgde een nieuwe confrontatie waarbij één van de slachtoffers flink op het hoofd geslagen is.

Agenten houden twee verdachten aan

Gewaarschuwde agenten wisten na een korte zoekslag in de omgeving, twee verdachten aan te houden in verband met mogelijke betrokkenheid bij de openlijke geweldpleging.

Onderzoek gestart

De districtsrecherche Zoetermeer- Leidschendam/ Voorburg maakt proces verbaal op en is een onderzoek gestart naar de identiteit van de overige verdachten. Inmiddels is uit onderzoek naar voren gekomen dat de groep jongeren kort voor dit incident ook drie andere personen hebben lastiggevallen dan wel mishandeld.

Getuige of tips?

Bent u getuige geweest van deze openlijke geweldpleging of bent u één van de slachtoffers die wij nog niet gesproken hebben? Neemt u dan contact op met de districtsrecherche Zoetermeer- Leidschendam/ Voorburg via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen