Rondvaart Zoetermeer weer op het water

Foto: Rondvaart Zoetermeer de Meervaarder

Op zaterdag 16 april 2022 om 13:30 uur start Rondvaart Zoetermeer de Meervaarder met de reguliere poldervaarten. De boot vertrekt vanaf de ligplaats bij de boerderij ’t Geertje, Geerweg 7 in Zoeterwoude en vaart door de mooie natuur in de polders van Zoetermeer en Zoeterwoude.

Vaarten en tijden

De vertrektijden van de poldervaarten zijn op vrijdag, zaterdag en zondag om 13:30 uur. Deze tochten duren ongeveer 2 uur. Speciaal voor de kinderen is er elke woensdagmiddag om 13:30 uur de tocht Spelevaarten en deze duurt 1 uur.

De gids

Tijdens de vaart is er ook een gids aanwezig. De gids vertelt alles over de geschiedenis van de polder, natuur en ook over het waterbeheer, de werkwijze van de boeren en de veranderingen in het landschap door de aanleg van de vernieuwde Driemanspolder en de Rijnlandroute.

Prijzen en reserveringen

Een kaartje voor volwassenen kost € 12,50 en voor kinderen tot 13 jaar € 8. Een kaartje voor Spelevaarten kost € 7 voor volwassenen en € 5 voor kinderen. Ga naar www.rondvaartzoetermeer.nl voor reserveringen en actuele informatie over andere tochten zoals zomermaanden vrijdagavondvaarten. Welkom terug op de Meervaarder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen