Bingo Wijkvereniging Rokkeveen

Foto: pixabay.com

Op vrijdag 29 Oktober 2021 gaat Wijkvereniging Rokkeveen haar eerste gezellige Bingo van dit seizoen weer draaien.

Tijdens deze avonden spelen ze in totaal 10 rondes. Elke ronde heeft zijn eigen kleur. Ze spelen één voorronde, één superronde
en 8 gewone rondes, waarbij de winnaar van de eerste normale ronde met een volle kaart, onze gast van de avond zal zijn die de 8 “gewone” rondes op kosten van het huis mag spelen.

Wijkvereniging Rokkeveen gaat voor variatie wat betreft de te winnen prijzen, zo hebben ze speciale prijzen tijdens bijvoorbeeld de (Sint)Surprisebingo, Kerstbingo etc. Tijdens de gewone bingo avonden hebben ze cadeaubonnen, gevulde enveloppen en leuke prijzen, voor de loterij met een aantal gratis bingokaarten voor de volgende maand.

Door de verschillende variaties in bingokaarten kunt u al meespelen vanaf € 12,50 voor alle rondes per avond. Wijkvereniging Rokkeveen doet dit niet in clubverband maar als activiteit van de wijkvereniging zelf. Neem vooral u kennissen en vrienden mee naar de gezellige bingo avonden. Iedereen is welkom.

Wil u verzekerd zijn van een plekje om mee te spelen dan is het wenselijk om een plekje te reserveren. Aanvang van deze bingo is rond 20:00 uur. De zaal zal om 19:15 uur open gaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen