Eerste bingo van het seizoen 2021 bij buurtvereniging Buytenrode op woensdag 20 oktober

Foto: pixabay.com

Buurtvereniging Buytenrode organiseert zoals gebruikelijk iedere 3e woensdag van de maand BINGO in het buurthuis. Tijdens deze avonden zijn er prachtige prijzen en geldbedragen te winnen, in z’n geheel gaan er deze avond gegarandeerd 22 grote prijzen de deur uit.

Ze draaien in totaal 2 x 3 rondes en een boodschappenronde met tussendoor een gezellige prijzenloterij met daarbij ter afsluiting van de avond een superronde. Aanvang van deze bingo in de mooie buurtruimte is rond 20.15 uur terwijl de zaal om 19.45 uur open zal gaan.

Woensdag 20 oktober is het weer zover. Buurtvereniging Buytenrode maakt het weer extra gezellig met tussendoor voor de liefhebber een (warm)hapje of drankje. Het prijzenpakket is vanwege mid-herfst aangepast, zo zijn er weer extra leuke, lekkere en handige prijzen te winnen welke in deze periode goed van pas kunnen komen.

Je kunt de hele avond spelen op één boekje van 8 bingoronde voor € 14,50 inclusief boodschappenronde en ‘jackpotronde’, maar het is ook mogelijk om losse kaartjes te kopen en bovendien is er tussendoor loterijverkoop met vele extra prijzen, deze lootjes worden voor een bedrag van € 0,50 per setje van drie aangeboden.

Er zijn geen extra restricties vanwege het Corona. Buurtvereniging Buytenrode gaat er wel vanuit dat men bij gezondheidsklachten thuis zal blijven.

Buurtvereniging Buytenrode is gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh te Zoetermeer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen