Doneer je oude fiets bij de Ambachtenwerkplaats

Femke Boerkamp, projectcoördinator Ambachtenwerkplaats, is blij met de fietsen.
Femke Boerkamp, projectcoördinator Ambachtenwerkplaats, is blij met de fietsen.
Foto: Piëzo

Heb jij een fiets die jij niet meer gebruikt? Staat die met een lekke band of een slag in het wiel werkloos in je schuur ruimte te verslinden? Overweeg deze dan te laten upcyclen voor een ander in de Ambachtenwerkplaats.

De Ambachtenwerkplaats is een plek waar mensen van elkaar leren en met elkaar werken. Hier is ook een fietsenwerkplaats. Hier kan iedereen die een Zoetermeerpas heeft zijn fiets ter reparatie aanbieden. Maar er worden ook lessen in fietsenreparatie gegeven. Zo kun je er bijvoorbeeld leren hoe je zelf een band kunt plakken of je spaken weer recht maakt. Er is op deze locatie altijd behoefte aan nieuw materiaal om te herstellen of waarvan onderdelen hergebruikt kunnen worden.

Heb jij een oude fiets? Bel naar de Ambachtenwerkplaats. Want, gebruik jij je oude fiets niet meer… doneer! Vrijwilligers van de fietsenwerkplaats lappen de fiets op en zullen ervoor zorgen dat de fiets terecht komt bij iemand die deze goed kan gebruiken. Alle soorten fietsen (dames-, heren- en kinderfietsen) zijn welkom, maar gewone stads- en kinderfietsen zijn het meest bruikbaar.

Kortom, wil je een oude fiets doneren, bel naar de Ambachtenwerkplaats (079 8881928) voor een afspraak. Dit kan op maandag t/m donderdag van 9.00 – 16.30 uur. De Ambachtenwerkplaats is onderdeel van inZet. Het nieuwe samenwerkingsverband voor zorg en welzijn in Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen