Leer alles over de aanschaf en opvoeding van een hond bij ForumPets: een pup tijdens coronatijd

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Hou je van honden? Denk je erover na om een pup aan te schaffen of heb je al een pup of hond in huis? Doe mee met de gratis online ForumPets op zondag 11 april van 14.30 – 15.30 uur.

Bibliotheek Forum Zoetermeer organiseert in samenwerking met de Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer een interactieve online bijeenkomst met als thema ‘Een pup tijdens coronatijd’.

Tijdens deze ForumPets staat de hond centraal. Op dit moment is de term ‘corona-pup’ een hot item. De aanschaf van een pup is echter voor het hele leven van de hond, niet alleen voor de coronaperiode. Tijdens de Forum Pets informeren we je over wat een puppy of oudere hond nodig heeft, gaan we in op welke hond bij jou past en waar je op moet letten bij aanschaf van een hond. Ook vertellen we jou wat je te wachten staat als je een hond in huis neemt. Hoe en wanneer moet je starten met de opvoeding? Forum pets is niet alleen interessant voor mensen die overwegen een pup of hond in huis te nemen, maar ook zeker waardevol voor wie al een hond in huis heeft.

Hoe kun je je opgeven?

‘ForumPets; een pup tijdens coronatijd’ is voor elke leeftijd. Ben je enthousiast geworden en wil je graag online deelnemen aan deze ForumPets? Dan kun je je opgeven voor deze leuke middag via www.forumzoetermeer.nl of telefonisch tussen 11.00 uur en 17.00 uur op nummer 079-3438200 (Bibliotheek Forum Zoetermeer).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen