Vrijwilligers gezocht voor taalwandelingen door Piëzo en het Gilde

Rosane de Souza Schripsema (Gilde) en Milou van Loenen (Piëzo)
Rosane de Souza Schripsema (Gilde) en Milou van Loenen (Piëzo)
Foto: Piëzo

Stichting Piëzo en het Gilde slaan de handen ineen en gaan taalwandelingen organiseren. Bij taalwandelingen gaan een vrijwilliger en een deelnemer samen een wandeling door de stad maken.

De wandeling start en eindigt op een locatie van Piëzo of bij het Forum. Tijdens de wandeling worden verschillende thema’s in het Nederlands besproken en kunnen de koppels samen opdrachten uitvoeren die gericht zijn op het verbeteren van de spreekvaardigheid. Er zijn routes beschikbaar maar als een koppel liever zelf een wandeling uitzet mag dat ook.

Houd je van wandelen? Wil je iemand helpen om beter Nederlands te spreken? Meld je dan aan voor de Taalwandelingen! We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk zouden vinden om mee te lopen tijdens de taalwandelingen. De wandelingen zijn één op één. Samen met een anderstalige ga je een wandeling maken. De anderstalige ontwikkelt zo zijn of haar Nederlands. Ondertussen zijn jullie ook nog eens gezond bezig. Jullie kunnen zelf bepalen waar en wanneer jullie gaan wandelen.

Rosane de Souza Schripsema (Gilde) en Milou van Loenen (Piëzo)

Neem voor aanmelden of meer informatie contact op met Milou van Loenen, [email protected] of 06 11715238.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen