Paaseieren zoeken voor kinderen in de wijk Oosterheem

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Op 2e Paasdag maandag 5 April organiseert Buurtforum Samen in de Stromen in samenwerking met Buurtwerk en Gemini een gratis Paas Sport en Spel Speurtocht voor het hele gezin met kleine lunch voor onderweg.

De speurtocht start bij Buurtforum Samen in de Stromen op de Zambezistroom 36. Om deel te nemen aan de speurtocht ontvangt u de spelregels en lunch.

Door een gedeelte van de wijk Oosterheem zijn Paashazen verstopt met een geheime code, door deze codes te ontcijferen ontstaat er een zin. Onderweg loopt de paashaas rond en zijn er spelletjes te doen waar je een code of iets lekkers mee kan winnen. Heb je de hele zin compleet dan ben je bij het eindpunt gekomen op het Zanzibarplein bij Gemini.

Hier kan je de kaart inleveren en krijgen de kinderen een lekkere traktatie. Voor de kinderen tot en met 6 jaar heeft de Paashaas eieren verstopt op de Zambezistroom.

Wie vind de meeste paaseieren?

Ook is er een winactie. Raad het aantal paaseitjes in de mand en win alle paaseitjes. De uitslag word bekend gemaakt op de Facebookpagina van Buurtforum Samen in de Stromen.

Om deel te nemen op maandag 5 April, kunt u op 3 tijdstippen starten, om 12:00 / 12:30 / 13:00 uur vanaf de Zambezistroom. Deze dag is mede mogelijk gemaakt door donaties van Lief en Leed, Basisschool de Oranjerie en Jumbo Oosterheemplein.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen