Voor werkzoekenden in Zoetermeer en omstreken

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De Bibliotheek Zoetermeer gaat samen met JobHulpMaatje een nieuwe maandelijkse bijeenkomst organiseren om werkzoekenden praktisch te ondersteunen bij hun zoektocht naar een baan.

Voor iedereen die werk zoekt wordt iedere eerste donderdag van de maand JobOn georganiseerd. Tijdens de JobOn-bijeenkomsten ga je samen met andere werkzoekenden aan de slag met praktische opdrachten en deel je ervaringen en tips in je zoektocht naar werk.

Vaak is solliciteren een eenzaam proces. Werkzoekenden zitten veelal in hun eentje thuis achter de pc naar vacatures te zoeken. Het is belangrijk om dan juist in contact te treden met ervaringsdeskundigen en medewerkzoekenden om actief samen jouw skills te verbeteren. Tijdens de JobOn worden ga je bijvoorbeeld heel praktisch aan de slag om je cv en motivatiebrief naar een hoger niveau te krijgen, beter jezelf te leren presenteren en te kijken waar jouw krachten en talenten liggen. Naast JobOn organiseren Bibliotheek en JobhulpMaatje nog meer activiteiten voor werkzoekenden. Ben je bijvoorbeeld vooral geïnteresseerd in netwerken met andere werkzoekenden, met steeds een andere gastlezer? Kijk dan eens bij de maandelijkse Walk & Talk.

Een extra cadeautje

Iedereen die de activiteiten voor werkzoekenden van de Bibliotheek en JobHulpMaatje bezoekt krijgt voor december een gratis link om met de E-learning van GoodHabbitz aan de slag te gaan om heel breed de eigen vaardigheden te verbeteren. De eerste bijeenkomst van JobOn staat gepland op 3 december in de Forumbibliotheek van 9.30 tot 11.30 uur. Dit is een real-life bijeenkomst, die volledig coronaproof wordt georganiseerd. Of: dit is vanwege corona een online bijeenkomst. Wil je je aanmelden of heb je vragen? Kijk dan www.forumzoetermeer.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen