Zet je schoen en knutsel voor de Sint

Foto: Piëzo / Henk Leentfaar

Komende periode zijn er heel wat activiteiten voor kinderen rondom Sinterklaas. Kinderen kunnen knutselen of hun schoen zetten.

Knutsel een eigen schoen en mijter in PiëzoCentrum Palenstein

Tijdens het gezellig Ouder/Kind-Atelier in PiëzoCentrum Palenstein kunnen kinderen van 4 tot 9 jaar hun mooiste schoen knutselen. Met een lekker glaasje limonade en een speculaaspop erbij, gaan de kinderen op woensdag 25 november aan de slag. En natuurlijk wordt op het einde van de activiteit de schoen gezet! De week erna op woensdag 2 december mag die opgehaald worden en reken maar dat er wat leuks in zit van de goede sint.

Doe je mee? Woensdag 25 november (schoen maken en zetten) en woensdag 2 december (schoen ophalen en als afsluiter maken we een mooie mijter), 14.00 – 15.00 uur, PiëzoCentrum Palenstein (Rakkersveld 253). Aanmelden kan bij Sunita Ganga: [email protected], 06 4028 4764. Deelname aan deze activiteit is gratis. Graag wel aanmelden van tevoren.

Sintknutselen met gezonde traktatie in PiëzoCentrum Oosterheem

Op woensdag 2 december zijn kinderen van 4 tot 9 jaar van harte welkom om een eigen ‘sintknutsel’ te maken. De diëtist van Goudenhart leert de kinderen ook hoe je een gezonde traktatie maakt deze middag. Meedoen aan de activiteit is gratis, aanmelden is vanwege de coronamaatregelen wel noodzakelijk.

Meedoen? Je kunt kiezen uit twee tijdstippen: 13.00 uur tot 14.00 uur of 14.30 uur tot 15.30 uur. Locatie: PiëzoCentrum Oosterheem, Zanzibarplein 21 Aanmelden kan via: [email protected] of 079-3428416.

Maak en zet je schoen in PiëzoCentrum Meerzicht

Sinterklaas is in het land, dus tijd om je schoen te zetten! Op donderdag 26 november kunnen kinderen van 4 tot 9 jaar in PiëzoCentrum Meerzicht hun eigen schoen knutselen. Met een lekker glaasje limonade en een speculaaspop erbij gaan ze aan de slag. Natuurlijk wordt op het einde van de activiteit de schoen gezet. En dan de week daarna, op donderdag 3 december, mogen de schoenen weer opgehaald worden en reken maar dat er wat leuks in zit van de goede sint!

Datum, locatie en aanmelden: Donderdag 26 november en donderdag 3 december, 14.00 – 15.00 uur, PiëzoCentrum Meerzicht (Uiterwaard 21). Aanmelden kan bij Gioia Conte: [email protected], 06 31687716. Deelname aan deze activiteit is gratis. Graag wel aanmelden van tevoren.

Kinderen knutselen ‘Sint kabouter’ wereld

Maandag 30 november gaan we bij de Kindercarrousel in PiëzoSteunpunt Rokkeveen met het thema Sinterklaas aan de slag. Een vrijwilliger leest het boek ‘Sint en de cadeautjesdief’ voor. Dit verhaal is wel iets anders dan de bekende verhalen over Sint. Deze Sinterklaas geniet zelf ook van speelgoed en komt in een wereld van kabouters terecht. De kinderen gebruiken deze ochtend hun fantasie om zelf de wereld van de ‘Sint kabouter’ te knutselen. Zo kunnen er kabouters komen, paarden, maar ook fantasiewezentjes… noem maar op. Alle materialen hiervoor zijn aanwezig bij Piëzo.

Alle kinderen van 4 t/m 8 jaar zijn van harte welkom in PiëzoSteunpunt Rokkeveen (Nathaliegang 81). Inloop vanaf 15.45 uur, start om 16.00 uur en het duurt tot 17.00 uur. Deelname aan de activiteit is gratis, aanmelden is noodzakelijk. Aanmelden kan via de mail aan Odette Panneman, [email protected] of via WhatsApp 06-36019137.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen