Sint-workshops, knutselen voor Sinterklaas in Buytenwegh

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Ja, Het is echt waar. Op zaterdag 14 november komt Sinterklaas aan in Nederland! Op 5 december viert hij hier zijn verjaardag en brengt hij alle kinderen wat lekkers en een cadeautje.

Wil jij een gezellige knutsel maken ter ere van de komst van deze wijze goedheiligman en brenger van presentjes? Doe mee met de speciale Sint-workshops die voor alle kinderen tot en met 12 jaar plaatsvinden op drie locaties in Buytenwegh.

De eerste middag maken we een schoen die we achterlaten op de locatie. Wie weet komt er een piet langs die er iets in doet voor de volgende week? Die week daarna maken we het paard van Sinterklaas in hout.

Data en locatie

  • Maandag 23 en 30 november, Piëzo Centrum Buytenwegh (César Franckrode 64) van 15.00 uur tot 16.00 uur.
  • Woensdag 25 november en woensdag 2 december, Ambachtenwerkplaats (Teldersrode 25) tijdens de Kinder Ambachtenwerkplaats van 13.30 uur tot 15.30 uur. Op woensdag 25 november kunnen er ook sinterklaassurprises worden gemaakt. Hiervoor moet je wel zelf materiaal meenemen.
  • Donderdag 26 november en 3 december, basisschool De Watersnip (César Franckrode 70) van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Deelname aan de activiteiten is gratis. Wil je meedoen? Meld je dan aan via Femke Boerkamp, [email protected] of 06- 46872086. Ook voor meer informatie kan je contact opnemen met Femke Boerkamp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen