Werken en Leren in de kinderopvang

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk Zoetermeer in het Forum. Tijdens deze maandelijkse gratis bijeenkomst krijg je de kans om direct met werkgevers en andere werkzoekenden in contact te komen.

Op dinsdag 27 oktober laat de SWK Groep jou bij de Walk &Talk ontdekken hoe het is om te werken in kinderopvang. Zij zullen vertellen hoe het dagelijkse werk er uitziet en hoe je kan bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Daarnaast zijn er medewerkers van de SWK Groep aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden over leren en werken bij de SWK Groep. Want zij bieden, naast banen in kinderopvang, buurtwerk en zorg, óók banen in het onderwijs (regio Rotterdam) en op het hoofdkantoor (Berkel & Rodenrijs). Het eigen opleidingscentrum geeft ruimte voor professionele en persoonlijke groei.

Is je interesse gewekt? Dan ben je van harte welkom op de Walk&Talk van 27 oktober om 9.30 uur in het Forum, de hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer. Wel graag een gratis ticket reserveren aan de balie van de bibliotheek of op www.forumzoetermeer.nl

  • Adres Forumbibliotheek:
  • Stadhuisplein 1
  • Zoetermeer

Tijd en data

  • Van 09.30 – 11.30 uur
  • Iedere laatste dinsdag van de maand
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen