Activiteiten bij Piëzo

Foto: Piëzo

Komende weken zijn er veel activiteiten bij Piëzo. Stichting Piëzo is een sociaal maatschappelijke organisatie die mensen in de gelegenheid stelt om hun talenten en vaardigheden te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Rekenlessen bij Piëzo

Voor wie beter wil leren rekenen zijn er de rekenlessen voor volwassenen bij Piëzo. Rekenen is belangrijk, omdat er elke dag situaties zijn waarbij je snel iets moet uitrekenen. In de supermarkt, thuis of op het werk. Met een docent en vrijwilligers ga je aan de slag om meer inzicht te krijgen in alles wat met rekenen te maken heeft zoals: uitgaven en inkomsten.

Wilt u meedoen aan rekenen of meer informatie? Neem dan contact op met Milou van Loenen via 06 11715238 of [email protected].

Kindercarrousel taal in Rokkeveen

Na een succesvol programma van de Kindercarrousel taal in de zomervakantie, maken we nu een doorstart. Elke maandagmiddag tijdens de schoolweken is er van 16.00 tot 17.00 uur voor kinderen van 4 t/m 8 jaar de Kindercarrousel. Inloop is vanaf 15.45 uur met een limonade en lekkers. Dit gezamenlijke initiatief van de VoorleesExpress, de bibliotheek en Piëzo wordt gehouden in de bibliotheek van Rokkeveen. We starten met voorlezen. Én kinderen lezen zelf ook graag voor! Daarna gaan we iets leuks knutselen of we doen een leuke activiteit met elkaar. Ook is er veel ruimte voor woordspelletjes, want alles draait om taal. De eerste keer zal zijn op maandag 7 september en deelname is gratis.

Aanmelden is verplicht en kan bij Odette Panneman, sociaal cultureel werker van PiëzoSteunpunt Rokkeveen, telefonisch of via WhatsApp op 06-30619137 of in de e-mail: [email protected].

Indiase dansworkshop voor kinderen bij Piëzo

Woensdag 9 september kunnen kinderen van 8 tot 14 jaar deelnemen aan een workshop ‘Indiaas dansen.’ Leer Indiaas dansen met veel kleur, beweging en vooral veel plezier. De dans is geïnspireerd vanuit films. Voor meisjes zijn leuke gekleurde rokken voor tijdens de workshop aanwezig en voor jongens een sjerp. De workshop wordt verzorgd tijdens het UITfestival Zoetermeer.

  • Datum: woensdag 9 september
  • Tijd: 14.00 – 15.00 uur
  • Locatie: PiëzoCentrum Palenstein, Rakkersveld 253

Aanmelden en meer informatie via Sunita Ganga: 079-8885550 / 06-40284764 of [email protected].

Samen sporten met een Sportmaatje

Zou je graag willen sporten maar weet je niet zo goed waar je dit kunt doen? Of wil je (nog) niet alleen naar een sportvereniging? Misschien is sporten met een Sportmaatje dan iets voor jou. Als je meedoet aan het Sportmaatjes project van Piëzo kijken we samen met jou welke sport je leuk vindt en waar je dit kunt doen. Vervolgens maakt een maatje die al helemaal thuis is bij de sportvereniging van jou wegwijs.

Iedere inwoner van Zoetermeer die het moeilijk vindt om alleen naar een sportvereniging te gaan, kan mee doen aan het sportmaatjesproject.

Wil je gaan sporten of meer informatie? Neem contact op met Milou van Loenen, 06 11715238 / [email protected].

Bij basketbalvereniging Zoebas wordt al samen met een Sportmaatje gesport.

Yoga in PiëzoCentrum Palenstein

In PiëzoCentrum Palenstein wordt op woensdagmiddagen yoga gegeven. Het doel van deze yogales is om op een ontspannen manier gezond met je lichaam en geest bezig te zijn. Zo kan yoga voor vermindering van stress en minder spanning in je lichaam zorgen. De les wordt gegeven door een vrijwilliger.

  • Locatie: PiëzoCentrum Palenstein (Rakkersveld 253)
  • Dag en tijd: woensdag van 15.00 uur tot 16.00 uur

Kosten: €3,- euro per les of met gebruik voor betaling met ZoetermeerPas. Meer informatie en aanmelden: Sunita Ganga, [email protected] of 0640284764.

Voorlichting wijkveiligheid Seghwaert en lunch

Wilt u weten wat er wordt gedaan aan veiligheid in uw wijk Seghwaert? De wijkagent komt voorlichting geven over wijkveiligheid en er is voldoende ruimte om vragen te stellen. De voorlichting wordt gecombineerd met de wekelijkse wijklunch. Kom op dinsdag 8 september naar de bijeenkomst van Piëzo in de Hof van Seghwaert.

  • Iedereen die mee wil eten met de wijklunch is welkom om 12.30 uur.
  • Kosten: €2,- euro of met gebruik voor betaling met ZoetermeerPas.

Alleen kiezen voor de voorlichting kan ook. Deze is gratis en start om 12.45 uur. Stichting Piëzo houdt de richtlijnen van het RIVM in acht. De vraag is of u zich om die reden wil aanmelden. Adres: Hof van Seghwaert, ingang achter Kern Kinderopvang Gaardedreef 169 . Als u vragen heeft of zich wil aanmelden; AnneMarie Hut 06 11720398 of [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen