Workshop ‘creatief mondkapjes maken’

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Op donderdag 10 en 17 september wordt door Piëzo in de Hof van Seghwaert een workshop ‘creatief mondkapjes maken’ georganiseerd. Overal in Zoetermeer zijn mensen creatief bezig met het maken van mondkapjes.

Wil je ook leren hoe je dit zelf, met de hand, kunt maken? Geef je dan op voor deze workshop! Het mondkapje dat gemaakt wordt valt onder de categorie niet-medisch mondkapje met katoenen stoffen met leuke patronen.

Er liggen diverse mooie stoffen met verschillende leuke en mooie patronen klaar om uit te kiezen.

De workshop vindt plaats op donderdag 10 en 17 september van 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor mensen die ervaring hebben met handwerk is voor één dagdeel opgeven voldoende, anders raden we aan om beide dagdelen te komen om een mooi resultaat te krijgen. De workshops is onderdeel van het UITfestival Zoetermeer .

De workshop is uitsluitend op aanmelding. Om de veiligheid van deelnemers en begeleiders te kunnen waarborgen worden de richtlijnen en maatregelen rondom het coronavirus van het RIVM gehanteerd.

Opgeven kan via AnneMarie Hut van Stichting Piëzo: 06-11720398 of [email protected]. Deze activiteit vindt plaats in de Hof van Seghwaert gelegen achter het gebouw van Kern kinderopvang aan de Gaardedreef 169.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen