Pink Forum Café, de LHBTI-ontmoetingsplaats van Zoetermeer

Foto: De Bibliotheek Zoetermeer

In 2020 wordt het Pink Forum Café nóg gezelliger. We gaan op veler verzoek verhuizen van de woensdag- naar de vrijdagavond. Gezellig een uurtje voor ontmoeting op dé plek in Zoetermeer, waar jij helemaal jezelf kan zijn.

Het is belangrijk dat iedereen openlijk zichzelf kan zijn, vinden de organisatoren (Gemeente Zoetermeer, Buurtwerk en de Bibliotheek). Het is heel waardevol dat er een plek is waar Zoetermeerders uit de LHBTI-gemeenschap elkaar kunnen ontmoeten en in een veilige omgeving openlijk uit kunnen komen voor wie ze zijn. Het mooie daarbij is dat het Pink Forum Café open staat voor iedereen. Dit vergroot het onderling begrip en zorgt voor verbinding.

Het Pink Forum Café zal iedere laatste vrijdagavond geopend zijn van 19.00 tot 20.00 uur. De eerste avond zal op 31 januari plaatsvinden. De invulling van de avonden verschilt. De ene keer is het enkel een gezellig ontmoeten, de andere keer schuiven gastsprekers aan. Ook worden er speciale LHBTI-activiteiten georganiseerd tijdens de IDAHOT, Coming Outday en Paarse Vrijdag. Hou hiervoor de agenda van het Forum of de Bibliotheek goed in de gaten.

In het Pink Forum Café ontmoet je nieuwe vrienden en vriendinnen. Je bent van harte welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen