Enthousiaste voorlezers gezocht VoorleesExpress Zoetermeer

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

VoorleesExpress Zoetermeer is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om gedurende twintig weken 驮 uur per week voor te lezen bij gezinnen thuis.

Voor het nieuwe seizoen van de VoorleesExpress, dat start in februari worden nog een aantal enthousiaste voorlezers gezocht. Neem voor meer informatie of om je aan te melden als voorlezer contact op met de projectleider van de VoorleesExpress, AnneMarie Hut, via [email protected] of 06-11720398.

VoorleesExpress

De VoorleesExpress is een project om de taalontwikkeling en het voorleesplezier van kinderen tussen 2 en 8 jaar te bevorderen. Een voorlezer leest twintig keer voor bij een gezin thuis op een vast moment en tijd. De voorlezer laat ouders en kinderen kennis maken met interactief voorlezen, boekjes en taalspelletjes. Samen met het gezin wordt gekeken hoe het voorlezen het beste in de thuissituatie past. Alle voorlezers krijgen de training ‘interactief voorlezen’ voordat ze starten.

De VoorleesExpress wordt in Zoetermeer uitgevoerd door stichting Piëzo, werkt o.a. samen met Bibliotheek Zoetermeer en wordt financieel ondersteund door de gemeente Zoetermeer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden