Feestelijke opening IKC De Tjalk door burgemeester Aptroot

Zoetermeer
Zoetermeer
Foto: Redactie Zoetermeer

Op woensdag 31 mei vindt de feestelijke opening Integraal Kindcentrum (IKC) De Tjalk plaats. Tijdens het officiële gedeelte zal burgemeester Aptroot de opening van het IKC verrichten. Vervolgens is er een feestelijke activiteit met alle kinderen op het schoolplein van de nieuwbouwlocatie.

IKC De Tjalk

IKC De Tjalk is een samenwerking tussen Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer (OPOZ) en De Drie Ballonnen kinderopvang. Het kindcentrum biedt kinderen van 0 t/m 13 jaar een totaalpakket op het gebied van onderwijs, kinderopvang, ontwikkeling en vrije tijd. Binnen het IKC wordt intensief samengewerkt tussen onderwijs en kinderopvang. Er is één team en één doorlopende ontwikkelingslijn voor de kinderen. Het motto van IKC De Tjalk: ‘Samen werken aan talent’.

De opening

Belangstellenden zijn woensdagochtend 31 mei om 10.00 uur van harte welkom om de opening bij te wonen. De ochtend start met de officiële opening door burgemeester Aptroot. Vervolgens is er voor alle kinderen een leuke wedstrijd en een kleine verrassing. Daarna is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje binnen te kijken in de ruimtelijke nieuwbouw met fris interieur.
Adresgegevens: Kadelaan 208 – 210, 2725 BR, Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen