Hoogste punt nieuwe school IKC Meester Verwers bereikt

Foto: IKC Meester Verwers

De bouw van het nieuwe IKC aan de Moerbeigaarde, één van de OPOZ-basisscholen gelegen in de wijk Seghwaert, heeft het hoogste punt bereikt.

Een speciaal moment voor alle leerlingen, ouders en medewerkers van de school en voor Bouwbedrijf Blanksma Bouw. Symbolisch hees wethouder M. van Driel, samen met de kinderen van de leerlingenraad, de vlaggen van OPOZ en Kern in top op de bouwlocatie. De oplevering van het nieuwe schoolgebouw staat gepland voor mei 2022.

Bijzonder moment

Onder het genot van een hapje en een drankje vierden IKC Meester Verwers en Kern kinderopvang met alle betrokken bouwmedewerkers het bereiken van het hoogste punt.
Het terrein was mooi versierd door de leerlingen die allemaal vlaggetjes hadden gemaakt. Samen met de juf konden de kinderen een kijkje nemen in de nieuwbouw en zelf zien waar hun nieuwe lokaal komt. Ook vertelde de juf aan de kinderen hoe en wanneer de verhuizing precies plaats vindt. De feestelijke dag werd afgesloten met een ijsje voor alle kinderen, namens Blanksma Bouw.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen