Twee Nachtafsluitingen N11

Foto: Rijkswaterstaat

De N11 is toe aan een periodieke onderhoudsbeurt. De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 16 oktober op zaterdag 17 oktober van 20:00 tot 14:00 uur en van vrijdag 23 oktober op zaterdag 25 oktober van 20:00 tot 14:00 uur.

Houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd tussen de 10 en 20 minuten.

Afsluitingen

  • De N11 is in de nacht van 16 oktober afgesloten van Zoeterwoude Rijndijk t/m Alphen a/d Rijn Oost Alphen Aquaduct vanaf Burgermeester Smeetsweg tot aan op- en afrit Boskoopseweg .
  • De N11 is in de nacht van 23 oktober afgesloten van Alphen a/d Rijn Alphen Aquaduct – Bodegraven “A-12”: vanaf op- en afrit Boskoopseweg tot aan op- en afrit A12a Bodegraven.

Omleidingen

  • Het verkeer in de nacht van 16 oktober wordt omgeleid via de A4 en de A12.
  • Het verkeer in de nacht van 23 oktober wordt omgeleid via N207 en de A12.
  • Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Extra reistijd

Ten tijde van de afsluiting bedraagt de extra reistijd tussen 10 en de 20 minuten. Het openbaar vervoer en hulpdiensten kunnen de werkzaamheden passeren.

Inhoud werkzaamheden

De (snel)wegen in de provincie Zuid-Holland hebben regulier onderhoud nodig. Met dit reguliere onderhoud blijven de wegen goede conditie. Zo zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden.

Corona

Uiteraard werkt de aannemer met inachtneming van de actuele coronamaatregelen, door te letten op hygiëne, het bewaren van onderlinge afstand en door zo veel mogelijk apart te reizen.
Kijk voor meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of www.vananaarbeter.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen