Apotheek Middelwaard viert haar 11-jarig bestaan

Foto: Apotheek Middelwaard

Apotheek Middelwaard bestaat in de maand oktober 11 jaar en dat moet gevierd worden. Normaliter vind er in de apotheek jaarlijks een klein feestje plaats mét en voor klanten en inwoners van Zoetermeer.

In deze tijden is dat helaas niet mogelijk, maar Angel Sellier (apotheker) is niet voor één gat te vangen. Daarom staat de maand oktober in het teken van positiviteit, geven en gunnen. Iets wat we in deze tijd allemaal wel kunnen gebruiken.

Apotheek Middelwaard geeft om deze reden 2 x 11 bossen bloemen weg onder het motto: “You spread the love, we spread the flowers.”

Door het invullen van een kaart, verkrijgbaar bij Apotheek Middelwaard kan iedereen 2 personen voordragen voor het ontvangen van een prachtig boeket: een medewerker in de zorg die in deze tijd extra hard werkt ÉN een persoon die wel een fleurige opsteker kan gebruiken.

Uit de voorgedragen mensen kiest de apotheker 11 medewerkers uit de zorg en 11 andere mensen. De boeketten gaat het team van Middelwaard in de maand november bezorgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen