Nieuwe editie Mamacafé Zoetermeer

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Op dinsdag 3 december staat alweer de laatste editie van 2019 van MamaCafé Zoetermeer op het programma. Van 9.30-11.30 uur in De Zoetelaar. Toegang is gratis, consumptie verplicht.

MamaCafé Zoetermeer gunt elk gezin geluk. Heel graag wilden ze van deze editie een feestelijke editie maken. Stichting Geluk In Elk Gezin (GIEG) heeft het mogelijk gemaakt dat tijdens het MamaCafé 3 december de enige echte Piet Ballo en Piet Calvo aanwezig zullen zijn om er samen met ons een feestje van te maken. Trek je pietenpak maar aan en oefen alvast de mooiste liedjes.

Stichting Geluk In Elk Gezin staat, de naam zegt het al, voor geluk in elk gezin. Zij zijn een non-profit organisatie die door middel van giften en verschillende fondswerf evenementen proberen geld op te halen. Het opgehaalde geld wordt 100% besteed aan activiteiten die kunnen bijdragen aan een beetje geluk terug brengen in gezinnen. Het geluk dat zij willen brengen is bedoeld voor die gezinnen waar, om uiteenlopende reden, het geluk even weg is. Daarbij kunt u denken aan (tijdelijke) geldzorgen, ziekte of overlijden in het gezin, een echtscheiding of welke andere vorm van minder gelukkige tijden dan ook.

Tijdens deze editie zal bij wijze van uitzondering een donatiepot staan, waarvan de giften volledig ten goede komen aan de stichting. Voor meer informatie over de stichting: www.gieg.nu of www.facebook.com/stichtinggelukinelkgezin

Maaike en Suzanne zijn tijdens het MamaCafé als draagconsulent aanwezig voor al je vragen over dragen. In verband met de komst van Piet Ballo en Piet Calvo zal er geen lactatiekundige aanwezig zijn.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden