Ontmoetingspunt Verlies in het Forum

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Op zondag 23 december vindt van 14.00 tot 16.00 het Ontmoetingspunt Verlies plaats in de Leeskamer in het Forum. Mensen die te maken hebben met een verlies kunnen hier terecht om elkaar te ontmoeten. Zij worden ontvangen door vrijwilligers en vinden hier een luisterend oor en kunnen hun verhaal delen. Er is altijd in elk geval één professional aanwezig. De toegang is gratis.

Verlies Wanneer iemand overlijdt komen nabestaanden vaak in een rollercoaster terecht. Er is van alles te regelen en er zijn vaak ook veel mensen om hen heen. Maar na verloop van tijd verstomt de drukte, terwijl er dan vaak juist behoefte is aan contact, juist ook met lotgenoten. Verlies treedt niet alleen op bij het overlijden van een dierbare; ook scheiding, verlies van gezondheid of werk kan een groot verlies voor iemand betekenen. Ook dan is het fijn te kunnen terugvallen op lotgenoten en adviezen te krijgen.

Activiteiten Het Ontmoetingspunt Verlies vindt tweemaal per maand plaats: op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en op zondag van 14.00 tot 16.00 uur. De eerstvolgende bijeenkomsten in 2019 zijn op vrijdag 11 en zondag 27 januari. Meer informatie over de activiteiten kun je vinden op www.forumzoetermeer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen