Opening Schaatsbaan in Winkelcentrum Oosterheem

Foto: Line Up Events

Op zaterdag 8 december 2018 om 11.00 uur was het groot feest in Winkelcentrum Oosterheem. Dan wordt namelijk de schaatsbaan op feestelijke wijze geopend.

Tussen 8 en 22 december 2018 mogen bezoekers gezellig komen schaatsen op de schaatsbaan die opgesteld staat op het Oosterheemplein. Schaatsen is geheel gratis en wordt u aangeboden door de ondernemers van Winkelcentrum Oosterheem. Schaatsen is alleen toegestaan met schaatsen die uitgereikt worden bij de schaatsbaan. Iedereen is van harte welkom. Van zaterdag t/m donderdag is de schaatsbaan geopend van 11.00 – 17.00 uur. Op vrijdag is de schaatsbaan geopend van 12.00 – 21.00 uur.

Scholen

Scholen die met hun klassen willen komen schaatsen zijn van harte welkom. Wel is aan te raden om vooraf even contact op te nemen met Line Up Events via [email protected].

Lichtjesparade

Op vrijdagavond 14 december vind er een feestelijke lichtjes parade plaats. Om 18.30 uur zal de eerste parade plaatsvinden. Na afloop kun je kennismaken met jou vriendjes van tv en bijvoorbeeld op de foto gaan. Om 19.30 uur vind er nog een parade plaats. Tot slot vind er aan de horecakant van Winkelcentrum Oosterheem een Vuurwerkshow plaats. Deze zal rond de klok van 20.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen