Team van Kooten op de Prinses Amaliaschool

René van Kooten, Dees van Kooten, directeur Jerremey Schutte, Mirjam van Kooten
René van Kooten, Dees van Kooten, directeur Jerremey Schutte, Mirjam van Kooten
Foto: Prinses Amaliaschool (Fotograaf: Jacy Toetenel)

De Koningsspelen op de Prinses Amaliaschool hadden ook dit jaar weer een maatschappelijk karakter en weer was oud-leerling René van Kooten hierbij betrokken.

Een aantal jaar geleden ging de opbrengst van de sponsorloop via René en zijn vrouw Tanya die meefietsen met de Alpe d’HuZes naar het KWF. Dit jaar vormen René en zijn zussen Dees en Mirjam ‘Team van Kooten’ bij hetzelfde evenement. Het KWF ligt hen na aan het hart, mede doordat zij 34 jaar geleden hun moeder verloren aan de ziekte kanker en twee jaar geleden hun vader. Na een heerlijk koningsontbijt was het tijd voor de sponsorloop. Ondanks het warme weer werd er hard gerend en aangemoedigd.

René van Kooten, Dees van Kooten, directeur Jerremey Schutte, Mirjam van Kooten

De leerlingen van de Prinses Amaliaschool hebben enorm hun best gedaan om voor dit goede doel zoveel mogelijk geld op te halen en hebben daarbij zichzelf overtroffen: maar liefst € 3047,31 is door de kinderen opgehaald. De rest van de dag werd ingevuld met gezellige oudhollandse spelletjes. De dag eindigde met ouders en leerlingen op het plein. Als dank verzorgde René van Kooten een miniconcert op het tijdelijke adres van de school aan het Schansbos. René heeft al toegezegd t.z.t. weer een optreden te zullen verzorgen bij de opening van het nieuwe gebouw van de Amaliaschool aan het Overwater. Al met al een zeer geslaagde dag waar het weer prima aan meewerkte.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen