De beste ‘anti-rimpel crème’ is stoppen met roken

Foto: Luxovital

Ons uiterlijk is belangrijker dan we zouden willen, een eerste indruk maak je maar één keer. Binnen enkele seconden maken we een beslissing over iemand, mede op basis van hun uiterlijk. Er worden miljarden uitgegeven aan schoonheidsverzorgingsproducten, maar als je echt wat tegen rimpelvorming wilt doen moet je niet alleen aan crèmes of maskers denken maar is het zeer belangrijk om te beschermen tegen de zon en vooral ook teveel stress en roken uit je leven te bannen.

Sinds kort kan je bij Schoonheidssalon Esthetica in Hazerswoude-Dorp naast huid verbeterende behandelingen ook geholpen worden om voorgoed van het roken af te komen, pijnloos, snel en met weinig tot geen afkickverschijnselen d.m.v. luxopunctuur ook wel lasertherapie genoemd. Esthetica gaat dus samenwerken met LuxoVital Health & Wellness.

Acupunctuur zonder naalden

Luxopunctuur is acupunctuur zonder naalden. Het werkt met infraroodlicht wat het autonome zenuwstelsel beïnvloedt en zo de aanmaak van ‘gelukshormonen’ (o.a. endorfine, serotonine, dopamine) stimuleert. Nicotine zorgt ervoor dat de hersenen van een roker zelf geen endorfine meer aanmaken. Endorfine is een natuurlijke ‘feel good drug’ en het vermindert het gevoel van pijn en stress. Alleen als de roker een peuk opsteekt worden gedurende ongeveer 12 minuten weer even deze ‘happy hormones’ aangemaakt. Daarom denkt een roker dus dat hij die peuk nodig heeft om zich goed te voelen, zeker tijdens stressvolle periodes.

Stoppen met roken

LuxoVital helpt je om met die dodelijke, rimpelvormende gewoonte te stoppen want 2 van de 3 rokers zullen eraan sterven. Luxopunctuur maakt het stoppen met roken heel gemakkelijk omdat de gelukshormonen in grote mate worden gestimuleerd en daardoor de lichamelijke verslaving binnen 3 tot 5 dagen helemaal weg is. Voor de prijs hoef je het niet te laten want de kosten heb je er in minder dan 2 weken alweer uit.

Als huidspecialiste zie ik direct aan iemands huid of diegene rookt. Roken is voor alle processen in je lichaam zeer slecht. Mijn ouders zijn beiden op veel te jonge leeftijd aan de gevolgen van roken overleden, mijn vader aan halskanker en mijn moeder aan COPD (Longemfyseem) daarom is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om te stoppen. Ik heb al heel wat mensen mogen helpen en als je dan na een tijdje hoort dat mensen eindelijk zwanger zijn geraakt of dat ze nog steeds zo blij zijn dat ze gestopt zijn, dat is zo’n geweldig gevoel…daar doe je het voor.

Menopauze

Naast rookverslaving behandelen wij ook mensen die last hebben van menopauze problemen. Binnenkort komt er in de ‘Margriet’ een stuk over dit irritante vrouwenprobleem en daarin wordt luxopunctuur besproken als goede techniek om hierbij te helpen. De regulering van de oestrogeen productie zorgt voor een sterke vermindering of verdwijning van opvliegers en stemmingswisselingen.

Slaapstoornissen

Ook helpt het bij slaapstoornissen omdat het ‘slaaphormoon’ melatonine wordt gestimuleerd en een gezonde nachtrust herstelt. De positieve invloed van al deze welzijnshormonen leidt tot vermindering van pijn en spanning. Bij hoofdpijn, ADHD, burn-out of bij pijn na een (hernia) operatie biedt het enorme verlichting. Wanneer je bijvoorbeeld een operatie of een examen moet ondergaan helpt deze techniek enorm om mensen te laten relaxen. Dan helpt één korte behandeling al. Stoppen met roken is € 150,- met een garantieperiode van 6 maanden. De andere behandelingen kunt u los boeken voor € 39,50 of u neemt een abonnement van 4 of 8 keer en dan krijgt een fikse kortingen. Dus bel ons voor meer info of om een afspraak te maken op 06 12 77 14 21 en kijk op www.luxovital.nl

Graag tot ziens bij Schoonheidssalon Esthetica in Hazerswoude-Dorp.

(tekst: Luxovital)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen