Humanitas zoekt coördinatoren Steun bij Verlies

Foto: Humanitas Zoetermeer / Roy Beusker

Het werk van Humanitas doet ertoe! Wij steunen mensen die proberen grip te krijgen op hun eigen leven en weer mee willen doen in de samenleving. Een van onze activiteiten is Steun bij Verlies en daarvoor zijn we dringend op zoek naar nieuwe coördinatoren die de activiteit willen voortzetten.

Het verlies van een dierbare is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Vlak na het overlijden is er vaak voldoende aandacht vanuit de omgeving, maar na verloop van tijd neemt de steun af. Humanitas Zoetermeer biedt steun om het verdriet een plek te geven, zowel via lotgenotengroepen als individuele steun aan huis.

Als coördinator Steun bij Verlies doe je de intakes en koppel je vrijwilligers aan deelnemers. Daarnaast organiseer je de lotgenotengroepen en themabijeenkomsten voor de vrijwilligers en houd je een nauw contact met de vrijwilligers en deelnemers van de activiteit. We zoeken mensen die (ervarings)deskundige zijn op het gebied van rouwverwerking.

Ben je geïnteresseerd in de functie van coördinator Steun bij Verlies? Neem dan contact op met de huidige coördinatoren Mark Doornik (06-35112144 of [email protected]) of Liesbeth Sonneveldt (06-12804840 of [email protected]). Kijk voor meer informatie en de volledige vacature op https://www.humanitas.nl/afdeling/zoetermeer/vacatures/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen