Muziekspektakel op basisschool De Oranjerie

Foto: Basisschool De Oranjerie

De Oranjerie is een school waar naast de cognitieve vakken specifieke aandacht is voor creatief denken en handelen. Dit leidt tot een betere en bredere ontwikkeling van de leerlingen.

Kinderen ontdekken en herkennen hun talenten en weten hoe ze deze kunnen inzetten om zelf verder te groeien of een ander te helpen. Kunstzinnige en culturele vorming neemt een centrale plaats in omdat het creatief denken en doen stimuleert. Om deze reden organiseren we meerdere keren per jaar een afsluiting op het gebied van creatieve vorming.

Op dinsdag 20 november hebben de ouders en kinderen van De Oranjerie kunnen genieten van een muzikale afsluiting. De school was voor één avond omgebouwd tot een waar muziekparadijs!
Ouders en kinderen hebben samen deelgenomen aan verschillende muzikale workshops en geluisterd naar mooie muziekoptredens. Het bruiste van het talent.

Bijzonder aan deze dag was dat ouders meegenomen werden in het plan voor de vernieuwing van het muziekonderwijs op De Oranjerie. Mede dankzij subsidiegelden die de school ontvangt zal het onderwijs de komende jaren nog beter aansluiten bij de talenten van de kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen