Speurneuzen gezocht in de Natuurtuin

Foto: Gemeente Zoetermeer

Kinderen die het leuk vinden om in de natuur actief bezig te zijn én goed kunnen speuren, zijn op woensdag 22 augustus vanaf 11.00 uur bij de Natuurtuin in aan het juiste adres. Daar wordt voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar een speur- en puzzeltocht georganiseerd.

Struinend door de Natuurtuin kunnen ze alleen of met vriendjes de vragen en puzzels over de natuur beantwoorden. De winnaar krijgt een leuke prijs.

Meer informatie

Kijk in het SpeelmeerPaspoort op bladzijden 43 en 44 voor meer informatie en een bon om gratis mee te doen. Zonder de bon is het € 1,50. De speur- en puzzeltocht is alleen bedoeld voor kinderen. Er is voldoende leiding aanwezig om toezicht te houden. Opgeven kan tot 20 augustus via [email protected]. De Natuurtuin is te vinden ter hoogte van Turfberg 1 in het Westerpark.

Geen SpeelmeerPaspoort?

Het SpeelmeerPaspoort is uitgedeeld aan alle basisschoolkinderen. Kinderen die wel in Zoetermeer wonen, maar buiten Zoetermeer op de basisschool zitten, kunnen het ophalen bij speelboerderij Het Buitenbeest, de stadsboerderijen De Weidemolen en De Balijhoeve en het Stadhuis-Forum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen