Zomeractiviteiten wijktuin Rokkeveen

Foto: Gemeente Zoetermeer

Heeft u weleens een bezoekje gebracht aan wijktuin Rokkeveen? Wist u dat deze wijktuin in het Burgemeester Hoekstrapark ligt? Het is een mooie buurttuin en een groen ontmoetingspunt voor u als bewoner uit de wijk Rokkeveen.

Workshop

Peterselie, basilicum en mint: in wijktuin Rokkeveen is een kruidentuin. Hier mogen kinderen op woensdag 22 augustus zelf kruiden knippen en maken ze er een lekkere kruidenolie of azijn van. Heerlijk voor de zomersalade! De activiteit is van 14.00 tot 15.00 uur en kost € 3,50 per kind. Vergeet niet de bon uit het SpeelmeerPaspoort te knippen. Dan betaalt u € 2,- per kind. Aanmelden is niet nodig.

Inloopmiddag

Zaterdag 25 augustus van 14.00 tot 16.00 uur is er een gezellige inloopmiddag op wijktuin Rokkeveen. Komt u ook? Als u de wijktuin binnenstapt ontdekt u de verschillende voorbeeldtuinen. Zoals de speciaal aangelegde tuin voor vogels en de natuurlijke vijvertuinen. En niet te vergeten de huurtuintjes van wijkbewoners waar volop groenten en bloemen groeien. Kinderen kunnen meedoen met de gratis workshop ‘potje goudsbloemzalf’ maken. Er zijn volop groenten, plantjes, honing en zelfgemaakte jam te koop. Wilt u als vrijwilliger meedoen op de wijktuin? Kom dan ook een kijkje nemen.

Onder het motto ‘wijktuin Rokkeveen is een groene buurttuin voor jong en oud’, heten we u en uw kinderen van harte welkom! De koffie en (kruiden)thee staan klaar.
Wijktuin Rokkeveen, Spectrumsingel 50, 2718 JR, Zoetermeer, telefoon: 06-11326023.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen