Speurneuzen gezocht in de Natuurtuin

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Vind je het leuk om actief bezig te zijn in de natuur én kan je goed speuren? Ben je tussen de 7 en 11 jaar? Doe dan op maandag 30 juli mee met de speur- en puzzeltocht door de Natuurtuin in het Westerpark. We starten om 14.00 uur. Trek je stevige schoenen aan en probeer alleen of met je vriendje de vragen en puzzels over de natuur te beantwoorden. Wie weet win je een leuke prijs.

Je kan je opgeven tot 28 juli via [email protected]. Heb je een SpeelmeerPaspoort? Kijk dan op bladzijde 43 voor meer informatie en knip de bon uit op bladzijde 44. Neem de bon mee, dan kun je gratis meedoen. Zonder bon uit het SpeelmeerPaspoort betaal je € 1,50 (gratis met ZoetermeerPas).
De speur- en puzzeltocht is alleen bedoeld voor kinderen. Je ouders of verzorgers kunnen je natuurlijk brengen en weer ophalen. Er is voldoende leiding aanwezig om toezicht te houden.

SpeelmeerPaspoort

Het SpeelmeerPaspoort is uitgedeeld aan alle kinderen op de basisschool in Zoetermeer. Woon je in Zoetermeer, maar zit je buiten Zoetermeer op school? Dan kun je een SpeelmeerPaspoort ophalen bij speelboerderij Het Buitenbeest en de stadsboerderijen De Weidemolen en De Balijhoeve.

Vrienden van de Natuurtuin

De Vrienden van de Natuurtuin Zoetermeer doen dit jaar voor het eerst mee met een activiteit in het SpeelmeerPaspoort. De Natuurtuin is te vinden ter hoogte van Turfberg 1 in het Westerpark. De volgende speur- en puzzeltocht door de Natuurtuin is woensdag 22 augustus om 11.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen