Energiecafé over zonnepanelen

Foto: Gemeente Zoetermeer

Duurzame Energiecoöperatie Zoetermeer (DEZo) organiseert 19 maart om 19.30 in restaurant Happy Moose een energiecafé over zonnepanelen. Tijdens deze avond kijken we in hoeverre aanbieders van zonnepanelen vergelijkbaar zijn en welke soorten zonnepanelen er allemaal zijn.

Tegenwoordig zijn niet alleen meer gespecialiseerde bedrijven die nu op de zonnepanelenmarkt actief zijn. Bijvoorbeeld Ikea, diverse energieleveranciers en bouwmarkten verkopen zonnepanelen. Of u kunt ze bestellen via internet. Ook hebben organisaties als Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond regelmatig collectieve inkoopacties. Of u kunt uw eigen energiepanelen op een ander dak plaatsen. In hoeverre kun je deze partijen vergelijken en wat is voor u de beste keuze?

Nieuwe soorten zonnepanelen

Daarnaast zijn de laatste jaren enkele variaties ontstaan op het gebied van het uiterlijk en de toepasbaarheid van zonnepanelen. Glas-glaspanelen, gevelpanelen en dakpannen zijn enkele voorbeelden waar we op in zullen gaan. PVT panelen waarmee je zowel elektriciteit als warmte mee kunt opwekken is een andere recente ontwikkeling. Welke overwegingen kun je maken om te kiezen voor de een of de andere techniek?

Wanneer en waar

19 maart om 19.30 uur in restaurant Happy Moose, Het Lange Land 2

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen