Nieuwe lunchroom stadsboerderij De Weidemolen

Foto: Gemeente Zoetermeer

Vanaf 1 maart opent de nieuwe lunchroom ‘Brasserie Up’ de deuren op stadsboerderij De Weidemolen. Na het stoppen van de vorige lunchroom heeft de gemeente gezocht naar een nieuwe sociale ondernemer voor de stadsboerderij in Oosterheem. De nieuwe ondernemer heeft al een lunchroom in Den Haag, maar voor Zoetermeer is het de eerste vestiging.

‘Brasserie UP’ is naast een lunchroom ook een leerwerkbedrijf. Dat betekent dat leerlingen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt hier een horeca opleiding volgen. Na de opleiding gaan de leerlingen aan het werk bij andere horeca bedrijven.

In de Zoetermeerse vestiging gaat ‘Brasserie UP’ samen met de medewerkers van De Weidemolen extra aandacht besteden aan gezonde voeding. In de komende maanden verandert de lunchroom de lunchkaart. Hierop komen producten te staan van stadsboerderij De Weidemolen én misschien ook omliggende boerderijen. Dit past bij de ontwikkeling van De Weidemolen tot een stadsboerderij waar naast educatie, recreatie en duurzaamheid ook aandacht is voor gezonde voeding.

Stadsboerderij De Weidemolen, Burgemeester Middelburglaan 2, telefoon 079-343 4181, e-mail: [email protected], website: www.zoetermeer.nl/weidemolen.

(dit is een automatisch gegenereerd bericht / bron RSS-feed Gemeente Zoetermeer)

article
15056
Nieuwe lunchroom stadsboerderij De Weidemolen
Vanaf 1 maart opent de nieuwe lunchroom ‘Brasserie Up’ de deuren op stadsboerderij De Weidemolen.
https://zoetermeer.nieuws.nl/knipsels/15056/nieuwe-lunchroom-stadsboerderij-weidemolen/
2018-02-12T00:00:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2018/02/12225246/De-Weidemolen500.gif
Business, Knipsels, Nieuws