Groots Small Business Event ‘Groei door’

Enkele reizigers op station Centrum West bij de beroemde regenboogtrap van Zoetermeer
Foto: PR RVOZ / Foto: Chris Lans

In navolging op de succesvolle Small Business Events in 2016 organiseren de ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en ondernemers uit Zoetermeer een nieuwe reeks bijeenkomsten met als thema ‘Groei door’. Op maandag 13 maart a.s. is de aftrap met een groots event. Ondernemers (ZZP en MKB) kunnen dan inspiratiesessies bijwonen, kennis delen, pitchen en netwerken. De locatie is Dekker Zoetermeer en het event duurt van 15.45 – 20.30 uur. De organisatie verwacht circa 400 ondernemers te ontmoeten.

De aftrap van het eerste Small Business Event van 2017 op 13 maart heeft als overlappend thema: ‘Groei door’. Het doel van 2017 is om ondernemers te inspireren tot het laten groeien van hun bedrijf. Tophorecaondernemer Hennie van der Most is gastspreker en vertelt over zijn bijzondere loopbaan en onthult zijn groeigeheimen.

Ondernemers! Klaar om te groeien?

De ondernemers kunnen kiezen uit drie inspiratiesessies van ondernemers uit de regio. Doel is om ondernemers te motiveren en enthousiasmeren om te groeien. Door kennis op een inspirerende wijze te delen en door daadwerkelijke verbindingen te leggen tussen ondernemers zodat ze samen sterker worden. Het thema groei zit ook in opvolgende Small Business Events dit jaar.

Banengroei

“Ondernemers zijn belangrijk voor Zoetermeer want zij dragen bij aan de lokale economie en een vitale stad”, aldus wethouder Economische Zaken, Mariëtte van Leeuwen. “Afgelopen jaar is de werkgelegenheid in Zoetermeer met bijna 900 banen gegroeid. Dat is mede te danken aan mkb’ers en zzp’ers die met hun bedrijf verder groeien. Ik ondersteun hen van hart. In Zoetermeer werken ondernemers en de gemeente dan ook samen om het ondernemerschap te versterken, bijvoorbeeld met dit event.”

Groot denken doet groeien

Ook dit jaar gaat het event weer een groot succes worden”, zegt Robbert Willems, voorzitter van de ondernemersvereniging RVOZ en algemeen directeur van TARQ. Ondernemers laten groeien is het mooiste wat er is, vandaar dat er dit jaar gekozen is voor het thema ‘Groei door’. Door groot te denken en groot te doen ontstaat er groei. Je laten inspireren door anderen tijdens presentaties en het pitchen, de RVOZ faciliteert dit graag.” Het Small Business Event ‘Groei door’ op 13 maart wordt mede mogelijk gemaakt door IP Marktplaats en Rabobank.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen terecht op de nieuwe website www.smallbusinesszoetermeer.nl voor informatie en aanmelden voor de Small Business Events. Naast de website kan iedereen op de hoogte blijven via Twitter www.twitter.com/sbezoetermeer en Facebook https://www.facebook.com/SBEzoetermeer/.

Small Business Events

“Small Business Events” is een interessant programma voor en door ondernemers (ZZP en MKB) in de regio Zoetermeer. “Small Business Events” worden vormgegeven in een samenwerkingsverband tussen de Zoetermeerse ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en ondernemers uit Zoetermeer. De events zijn een reeks bijeenkomsten met interessante onderwerpen met als doel ondernemers te inspireren zodat zij hun bedrijf goed kunnen opbouwen en continueren.

Reacties

article
6849
Groots Small Business Event ‘Groei door’
In navolging op de succesvolle Small Business Events in 2016 organiseren de ondernemersvereniging RVOZ, gemeente
https://zoetermeer.nieuws.nl/gemeente/6849/groots-small-business-event-groei/
2017-02-06T17:36:33+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2016/07/11180451/Zoetermeer-Alles-meer-2.jpg
Gemeente, Nieuws