Verkoelende traktatie voor medewerkers LangeLand Ziekenhuis

Foto: gemeente Zoetermeer

Medewerkers van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer werden vandaag getrakteerd op een verkoelend ijsje van Zuliani ’s. Een traktatie van het college van burgemeester en wethouders van Zoetermeer om de ziekenhuismedewerkers te bedanken voor hun inzet in de coronatijd. Wethouder Ter Laak (Zorg en Welzijn) hielp mee met ijsjes scheppen en uitdelen.

Het aantal coronabesmettingen neemt af, evenals het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen. Het coronavaccinatieprogramma is op stoom en meer versoepelingen van de coronamaatregelen zijn afgekondigd.

‘’Bijna terug naar normaal’, denken veel mensen. En voor velen is dat gelukkig ook zo’, zegt wethouder Ingeborg ter Laak van Zorg en Welzijn, ‘Maar in de zorg is de drukte nog niet voorbij nu alle uitgestelde zorg ingehaald wordt. Daarom trakteren wij de medewerkers van het LangeLand Ziekenhuis vandaag graag op een verkoelend ijsje van Zuliani ‘s. Een klein gebaar om onze waardering uit te spreken en hen te bedanken voor de tomeloze inzet tijdens de afgelopen periode.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen