Collectieve inkoopactie energiezuinig wonen

Foto: pixabay.com

Voor woningeigenaren die meer willen doen om hun woning energiezuiniger te maken organiseert het Energieloket Zoetermeer tot en met 11 juni een collectieve inkoopactie voor isolatie, glas en zonnepanelen.

De gemeente heeft als speerpunt om de stad energiezuiniger te maken. Veel inwoners willen hun steentje bijdragen en gaan daarbij op zoek naar energiebesparende maatregelen in en rondom de woning. Om inwoners daarbij te helpen is er het Energieloket Zoetermeer, een samenwerking van Reimarkt en de gemeente. Hier kan iedere inwoner terecht voor informatie en advies.

Deze collectieve inkoopactie is bedoeld om woningeigenaren extra te stimuleren. “Het energiezuiniger maken van een woning scheelt in de kosten, verhoogt de waarde en comfort van de woning en draagt bij aan een gezondere leefomgeving. Deelname aan de actie biedt eigenaren de kans om mee te liften op diverse voordelen, zonder veel uitzoekwerk te verrichten. Zo maken we energiebesparing haalbaar en betaalbaar.” aldus wethouder Paalvast (Energietransitie).

Collectieve actie en voordelen

Het Energieloket Zoetermeer heeft een selectie gemaakt van gespecialiseerde aanbieders met de best passende producten voor ieders specifieke woning. Voor elke maatregel wordt een scherpe prijs geboden, inclusief subsidiemogelijkheden. De keuze bestaat uit een of meer van de volgende maatregelen: Glasisolatie HR++(+), spouwmuurisolatie, vloer- en bodemisolatie en zonnepanelen. Op 3 juni 2021 organiseert het Energieloket een webinar over de inkoopactie. Daarbij zijn ook de uitvoerende bedrijven aanwezig om vragen te beantwoorden en het aanbod te presenteren.

Meedoen?

Meer informatie over de inkoopactie, subsidies en deelname aan de webinar is te vinden via www.energieloketzoetermeer.nl/inkoopactie. Handige tip hierbij is om gebruik te maken van ‘Mijn Woningplan’ via de website van het Energieloket. Dit plan geeft na invullen direct een overzicht met advies voor besparende maatregelen die het beste passen bij de specifieke woning en wensen en kan helpen om een keuze te maken uit de maatregelen bij de inkoopactie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen