Gemeente en Vaessen B.V. tekenen voor nieuw Zwembad Van Tuyllpark

Foto: Gemeente Zoetermeer

De bouw van het nieuwe zwembad in het Van Tuyllpark wordt uitgevoerd door aannemer Vaessen B.V. Afgelopen vrijdag tekenden wethouder Ter Laak van Sport en Verenigingen en Tom Haagmans van Vaessen B.V. de bouwovereenkomst. De ondertekening vond plaats op de locatie waar de bouw van het zwembad nog dit jaar start.

“Deze ondertekening markeert een bijzondere mijlpaal. Samen met de zwemverenigingen is er een prachtig ontwerp gemaakt voor het nieuwe zwembad. Nu de aannemer is gekozen en de bouwovereenkomst getekend, komt de bouw van het zwembad in zicht en kan het ontwerp werkelijkheid worden”, vertelt wethouder Ingeborg ter Laak van Sport en Verenigingen.

Aannemer Vaessen B.V. heeft veel ervaring met de bouw van sportaccommodaties en zwembaden: “Als specialist in het ontwikkelen en integraal realiseren van gemeentelijke zwembaden, zijn wij bijzonder trots om dit fantastische project te mogen uitvoeren. Ons team staat in de startblokken om voor de inwoners van Zoetermeer straks een duurzaam en levensbestendig zwembad op te leveren!”, aldus Tom Haagmans.

Oplevering in 2023

De start van de bouw staat gepland na de zomervakantie van 2021. De verwachting is dat het zwembad in het eerste kwartaal van 2023 klaar is.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden