Chapeau voor Harrie Kruif

Foto: Gemeente Zoetermeer

Harrie Kruif werd in het bijzijn van familie, vrienden en collega’s verrast door wijkwethouder Ingeborg Ter Laak met een Chapeaubeeld.

De heer Kruif ontvangt dit beeld omdat hij zich al ruim 13 jaar inzet als vrijwilliger voor Stichting Mensen in de Minima. Hij is een bevlogen vrijwilliger, actief in het bestuur en achter de schermen én erg geliefd onder de bezoekers van de stichting. Met zijn doorzettingsvermogen en tomeloze inzet maakt hij echt een verschil.

Vraagbaak

Inwoners van Zoetermeer met een minimum inkomen kunnen bij Stichting Mensen in de Minima terecht met hun vragen op het gebied van werk, zorg, inkomen en wetgeving. Vrijwilligers van de stichting helpen mensen bijvoorbeeld bij het invullen van aanvragen, het opstellen van brieven, mails en bezwaarschriften.

Vrijwilligers zijn goud waard

Met het uitreiken van het Chapeaubeeld spreekt de gemeente haar waardering uit voor betrokken buurtbewoners die zich op een positieve manier inzetten voor hun wijk. ‘Vrijwilligers zijn goud waard’, vindt wethouder Ter Laak, ‘Zonder vrijwilligers kan een stichting als Mensen in de Minima niet bestaan. Harrie Kruif helpt al 13 jaar mensen op weg en zoekt altijd naar passende oplossingen, hoe ingewikkeld sommige situaties ook zijn. Het Chapeaubeeld heeft hij dik verdiend!’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden