Eerste SpeelmeerPaspoort uitgereikt in de sneeuw!

Foto: Gemeente Zoetermeer

Het was op 3 juli ijs- en ijskoud bij de uitreiking van de 20ste editie van het SpeelmeerPaspoort, door wethouder Jakobien Groeneveld, aan leerlingen van groep 5 van basisschool De Spelevaert.

Het SpeelmeerPaspoort bestaat dit jaar 20 jaar! Dat is voor de uitreiking van de eerste ‘SpeelmeerPaspoorten 2019’ een feestje bij SnowWorld waard. De leerlingen konden eerst kiezen uit een skiles, sleeën of tubegliden. Rond 10.00 uur was het zover, het officiële gedeelte waar de kinderen zo naar uit hadden gekeken. Bij de laatste zinnen van de toespraak van de wethouder kwamen Playmore, de Speelmeer mascotte, Snowy, de mascotte van SnowWorld, en een paar kinderen vanaf de piste met een rugzak vol SpeelmeerPaspoorten naar beneden skiën.

Het SpeelmeerPaspoort ziet er feestelijk en vrolijk uit en staat vol leuke aanbiedingen en ideeën. De wethouder deelde de paspoorten uit en het feest werd afgesloten met limonade met een muffin. Voor de genodigden zorgde SnowWorld voor koffie en een warme apfel strudel. De kinderen gingen met een SpeelmeerPaspoort in hun hand en een fantastische ervaring rijker naar huis. Kom maar op met de zomervakantie!

Bekijk hier online het SpeelmeerPaspoort 2019.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen