Raadslid stelt zich voor: Thera Hoekstra (VVD)

Foto: Gemeente Zoetermeer

De gemeenteraad is er voor u! De raad beslist in grote lijnen wat er moet gebeuren in Zoetermeer en controleert of burgemeester en wethouders hun werk goed doen. De Zoetermeerse gemeenteraad bestaat uit 39 raadsleden. Zij vertegenwoordigen u als inwoner van Zoetermeer. Maar… kent u ze al?

Wat mij aantrekt in de lokale politiek is dat raadsleden direct verschil kunnen maken in het dagelijks leven van Zoetermeerders, bijvoorbeeld door het bouwen van meer woningen en een gemeentelijk zwembad. Ik word vrolijk van mensen die willen meedenken en meedoen. Meningsverschillen zijn prima, als we maar samen naar oplossingen zoeken. Verder kun je mij blij maken met Ierse muziek en er zijn twee filmseries waar ik niet genoeg van kan krijgen: de Lord of the Rings en de Hobbit-trilogieën. In deze films, en in de originele boeken, overwint het goede het kwade, maar dat kan alleen maar doordat iedereen z’n steentje bijdraagt.

Wilt u met Thera Hoekstra of een ander raadslid in contact komen? Of wilt u meer weten over de raad? Dat kan via www.raadzoetermeer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen