Ontmoetingsmiddag over financiële opvoeding

Foto: Gemeente Zoetermeer

Hoeveel zakgeld krijgt uw kind? En wat moet en mag hij of zij daarvan kopen? Leent u uw kind geld? En krijgen ze wel of geen inzicht in de financiën van het huishouden? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens een bijeenkomst op dinsdag 22 januari bij Enjoy life bij de wijkpost in Oosterheem.

Van 13.00 tot 15.00 uur kunnen ouders en opvoeders hun ervaringen met financiële opvoeding met elkaar delen. U kunt uw vragen en twijfels delen, of luisteren naar de vaak herkenbare verhalen van andere ouders. Een gespreksleider van ‘Opvoeden Samen Aanpakken’ begeleidt het gesprek. Meedoen is gratis. Aanmelden kan via [email protected], al is dit niet verplicht. Enjoy life ligt aan het Oosterheemplein 198.

Enjoy life

Deze bijeenkomst is een samenwerking tussen Enjoy Life en Stichting Piëzo. Dit is de eerste bijeenkomst van de themamaand ‘Omgaan met geld’. De komende tijd komen er nog meer onderwerpen aan bod zoals ‘Gezond eten met weinig geld’, informatie rondom schulden en ‘Weet wat je besteedt’.

Bij Enjoy Life kunt u terecht met al uw vragen bijvoorbeeld over scheiding, schulden, eenzaamheid of zorgen over een buurtgenoot. We helpen u op weg of brengen u in contact met de juiste mensen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen